Afilieri pasagera.ro

Afilierile de mai jos presupun că, de fiecare dată când achiziționați produse de pe un site urmând, un procent din suma cumpărăturilor făcute pe acele site-uri revin în contul meu de afiliat. În general site-urile oferă posibilitatea de a folosi banii obținuți din afilieri pentru achiziționarea produselor pe care le comercializează.

Ca persoană afiliată, nu sunt responsabilă pentru calitatea produselor comercializate, nu le fac reclamă, nu le promovez și nici nu sunt responsabilă pentru livrările comenzilor.

iHerb-logo-green 1
Folosind codul NUN352 beneficiați de reducere 5$ la prima comandă pe iherb.com.

1. Plata produselor se face cu cardul, iherb nu acceptă plăți cu Paypal.
2. Coletele sunt expediata din SUA în Europa, iar din Europa sunt distribuite spre România din Germania sau Suedia, astfel încât ele ajung la oficiul poștal local, sub formă de scrisoare intracomunitară recomandată. În mod normal aceste colete ar trebui să fie aduse la adresă de către factorul poștal, dar din păcate uneori factorul poștal nu aduce nici măcar avizul de înștiințare a sosirii coletului. Vă recomand să verificați sosirea coletului la oficiul poștal de care aparțineți.
3. Coletul poate ajunge la destinatar după cel puțin o săptămână și cel mult 4 săptămâni, în funcție de factori pe care nu îî cunosc. În general am observat ca iarna ajung mai greu, iar în luna decembrie eu evit să plasez comenzi.
4. Coletul nu are număr de urmărire și nu este asigurat dacă se alege varianta cea mai ieftină de transport. Varianta cea mai ieftină de expediere este International Airmail.
5. Comenzile cu greutate mai mică de 1.8kg au ca taxă de transport 4$. De la 1 ianuarie 2015 iherb a schimbat această taxă, astfel încât, pentru comenzi cu valoare mai mare de 20$ (după ce s-a aplicat reducerea – dacă e cazul), taxa de transport este 7.12$.
6. Dacă doriți transport asigurat, număr de urmărire pentru colet și livrare prin curier puteți alege variantele disponibile pe site. Costul transpotului diferă în funcție de comandă. La aceste comenzi se achită, la livrarea coletului, TVA (aplicat la valoarea totală a facturii) și taxe vamale (în funcție de valoarea comenzii, dacă este cazul).
7. La prima comandă plasată pe iherb puteți beneficia de o reducere de 5$ (pentru orice comandă) sau 10$ (pentru comenzi cu valoare mai mare de 40$) dacă veți folosi un cod de reducere. Reducerea poate fi diferită și în funcție de promoția valabilă în luna respectivă pe site. În articolele mele despre produsele achiziționate de pe iherb este posibil să existe link-uri către produse care conțin codul meu de afiliat (NUN352), cod ce va aplica pe coșul de cumpărături reducea menționată. După prima comandă pe iherb veți primi un cod de afiliat pe care îl poate folosi oricine se află la prima comandă. Pentru mai multe detalii despre programul de afiliere vizitați link-ul: Rewards iherb
8. Vizitați de asemenea Specials (conține promoții) și categoria Trials (conține mini produse).

9 comentarii

Scrie un comentariu
 • As vrea gelul de dus, crema de fata fara spf si un produs de curatare solubil in apa. De pe alte site-uri nu as comanda din cauza costurilor de transport care sunt prea mari. Ce as putea sa fac?

 • Buna Corina

  Te rog sa ne mai recomanzi ce cosmetice cumperi de pe iherb.
  Am luat gelul de dus. Imi place f mult. Am luat si un deo stick tot Jason. Nu ma irita, dar nu imi place mirosul 🙂
  M-ar interesa la peturi la fel de bune sapunuri, creme corp, produse pt par.
  Pt cei interesati pe iherb am vazut si suplimente. Cele pe care le folosesc la copiii mei si le cumpar din tara, acolo sunt unele si la jumatate de pret.
  M-ai facut clienta fidela la iherb. Deja am facut 3 comenzi. Au venit in 3 sapta la posta de care apartin, nu prin vama.

  Merci, MariaTe rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.