Arhiva 13 martie 2018

1
Pasagera la Cosmobeauty 2018 – Impresii și prezentări

Pasagera la Cosmobeauty 2018 – Impresii și prezentări

Vă mulțumesc pentru că ați participat la cele două prezentări de la expoziția Cosmobeauty 2018 și mulțumesc Isabelei Vasile și echipei Rouge Media pentru invitație și încredere. Timp de 4 zile la expoziția Beauty a Primăverii din București s-au prezentat tendințe în domeniu, sute de standuri cu produse cosmetice și aparaturi, workshop-uri și cursuri de formare.

Am cunoscut oameni minunați, am descoperit câteva produse interesante (fără parfum!), m-am bucurat să văd că există brand-uri la expoziție care aveau pe primul raft protecția solară și mi-am propus ca anul viitor să revin poate cu un stand pentru consultanță.

În acest fel pot răspunde la întrebări și pot construi rutine de îngrijire, celor care au nevoie de ajutor. Ce părere aveți?

Îmi doresc ca informațiile prezentate la București să vă fie de ajutor în alegerile pe care le faceți zilnic pentru pielea voastră. Pentru a primi prezentările prin e-mail vă rog să îmi scrieți un mesaj prin formularul de contact cu subiectul – Cosmobeauty 2018. Pe slide-urile prezentărilor am inclus notițe explicative, merită citite.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.