Arhiva 25 iunie 2014

1
Blogul Pasagerei – Review

Blogul Pasagerei – Review

mandala melcÎn săptămâna 5-11 mai s-au întâmplat o mulțime de evenimente minunate în viața mea, evenimente care vor culmina cu schimbarea blogului. De la design până la articole viitoare, totul va fi nou și diferit de lucrurile cu care v-am obișnuit până acum.

Înainte de a închide un capitol mare din viața mea, înainte de a spune ‘La revedere’ designului și stilului acestui blog, aș vrea să vă povestesc câte ceva despre pasagera.ro și să vă rog și pe voi să împărtășiți experiența avută cu acest blog.

Cum am început să scriu?

În luna februarie 2011 aveam deja un bagaj de informații bine pus la punct, despre îngrijirea tenului. Căutările mele în legătură cu îngrijirea pielii au început atunci când am hotărât că e timpul să pun capăt problemelor pe care le aveam cu tenul, iar în acel moment Universul mi-a oferit toate instrumentele necesare, de la jurnale medicale până la produsele potrivite și necesare.

Blogul a pornit de la un articol scris de Camelia despre câteva produse achiziționate de pe ebay. I-am scris un email Cameliei și i-am spus părerea mea despre ingredientele produselor respective. De la acel mail am schimbat câteva mail-uri ce au culminat cu cele două (și singurele articole) scrise pe blogul Cameliei.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.