Arhiva 17 iulie 2013

1
Bioderma ABCDerm Solaire SPF 50+ Review

Bioderma ABCDerm Solaire SPF 50+ Review

Bioderma ABCDerm Solaire SPF 50+ – protecție solară minerală, pentru copii

abcderm_solaireIngrediente: CYCLOPENTASILOXANE, WATER (AQUA), ZINC OXIDE,TITANIUM DIOXIDE, CYCLOHEXASILOXANE, POLYGLYCERYL-3 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL,DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, GLYCERIN, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, ALUMINA, DIMETHICONE/METHICONE COPOLYMER,SODIUM CHLORIDE, ECTOIN, MANNITOL,STEARIC ACID,PENTYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM.

Ce spune producătorul:
ABCDerm Solaire SPF 50+ protejează pielea fragilă a copiilor de arsurile solare.
ABCDerm Solaire SPF 50+ previne intoleranţa la soare datorită eficacităţii maxime a filtrelor Anti-UVB şi a excelentei protecţii Anti-UVA.
Formula sa minerală reduce riscul de intoleranţă la utilizarea filtrelor chimice.
Textură fluidă. Rezistent la apă şi nisip. ABCDerm Solaire SPF 50+ garantează o toleranţă excelentă la nivelul pielii.

Părerea mea despre formula chimică:
Produsul este foarte bine formulat, asigură protecția de întreg spectrul solar prin cele două ingrediente SPF minerale, nu conține ingrediente necesare hidratării, de altfel este destinat pielii copiilor și are o formulă simplă. Nu conține iritanți, este ideal pentru tenul normal, mixt sau gras, cu sensibilitate sau intoleranță la ingrediente cosmetice, rozacee, cuperoză. Este ușor lipicios ca toate produsele SPF minerale, textură fluidă, lasă peliculă albă pe suprafața pielii ca mai toate SPF-urile minerale care nu sunt bazate pe nano tehnologie sau pe alte tehnologii de prelucrare a mineralelor (ex: Zinc Coated). Afirmațiile producătorului sunt corecte.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.