Arhiva aprilie 2013

1
Câștigătoare RESIST Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA
2
Paula’s Choice Romania – Pagina de Facebook
3
Întâlnire cu Pasagera – Anunț locație
4
Barbierit fără iritații cu uleiuri vegetale
5
Giveaway – Paula’s Choice RESIST Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA
6
Sophyto Tocotrienol Organic Antirid Super Concentrat – Review
7
Construirea rutinei de îngrijire a tenului
8
BB Cream, CC Cream, DD Cream
9
Întâlnire cu cititoarele în Timișoara

Câștigătoare RESIST Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA

Vă mulțumesc tuturor pentru înscriere la giveaway, observ cu mare bucurie că protecția solară a devenit importantă pentru majoritatea dintre voi și că multe cunoasteți foarte bine beneficiile folosirii unui exfoliant, ales în funcție de tipul de ten.

Mi-a fost greu să aleg o câștigătoare, dar sper că produsul îi va fi de folos Loredanei pentru a îmbunătăți aspectul tenului și a ameliora petele post acnee. Din comentariu reiese clar că nu are nevoie de instrucțiuni de aplicare.

Loredana, ai numarul comentariului 43, te rog sa îmi trimiți un mail cu datele la care pot expedia produsul, folosind adresa pe care ai scris-o când ai comentat. Bineînțeles, un review este apreciat, după câteva săptămâni de folosire 🙂

Să aveți o seară minunată! Multă sănătate tuturor și sărbători fericite! Să vă aducă Iepurașul un coș de surprize!

Paula’s Choice Romania – Pagina de Facebook

Dragi cititoare,

De astăzi există pagina de Facebook Paula’s Choice Romania. Vă încurajez să puneți întrebări despre produse pe pagină, vă răspund personal.

De asemenea veți găsi periodic informații despre produsele Paula’s Choice, sfaturi despre rutinele de îngrijire, despre ingrediente, anunțuri despre produse noi lansate în Europa, oferte și promoții, etc.

Pentru a primi întotdeauna notificare pentru entry-urile de pe pagina de Facebook urmați următorii pași:

Din contul vostru de Facebook accesați pagina Paula’s Choice Romania. Dați LIKE paginii apoi apăsați pe butonul rotiță de lângă Like, iar din lista de opțiuni selectați ADD TO INTEREST LIST.

Citește mai departe

Întâlnire cu Pasagera – Anunț locație

Am stabilit locația evenimentului de sâmbătă,  27 aprilie, ora 15.

Vă aștept la cafeneaua Living Room, de pe strada Independenței, nr. 24, lângă EON Gaz, zona Bălcescu. Pentru cititoarele care au fost deja la salon, este în curtea cu salonul, la demisol (cum intrați în curte, pe dreapta).

Evenimentul începe la ora 15 fix și durează 2 ore. Va fi o scurtă pauză apoi voi răspunde la întrebări și voi construi rutine pentru cine dorește.

La întâlnire vor fi disponibile produsele Paula’s Choice și Paul Mitchell.

Vă aștept cu drag!

Barbierit fără iritații cu uleiuri vegetale

Acest articol este destinat bărbaților care se barbieresc sau femeilor care se rad pe anumite zone ale corpului și se irită.

Ideea de barbierit cu mix de uleiuri vegetale mi-a venit după ce soțul meu m-a rugat insistent să îi găsesc un produs pentru barbierit care să nu îl irite. Se rade zilnic și suferea de iritații de fiecare data, nici măcar nu se putea barbieri dimineața pentru că îl irita foarte rău gulerul cămășilor.

I-am făcut un mix de uleiuri și deși a fost reticent la început, acum este singura metodă de barbierit pe care o folosește și chiar povestește despre ea prietenilor lui.

Mixul de uleiuri se aplică pe pielea umedă, se așteaptă 5 minute pentru ca uleiurile să intre puțin în piele. După aceea se barbiereste  zona respectivă și se limpezește cu apă călduță. Aplicarea balsamului după ras este inutilă, dacă doriți puteți aplica câteva picături din același ulei pe pielea umedă, după limpezire. Puteți tampona ușor pielea cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta surplusul de ulei și apă.

Foarte important în cazul acestei metode este ca lamele să fie cât mai noi și ca după fiecare barbierit lamele să fie curățate temeinic, puteți folosi o periuță de dinți pe care ați pus puțin săpun lichid, destinată doar acestui scop.

În funcție de tipul de ten puteți alege diferite uleiuri pentru barbierit. Tot secretul este să faceți un mix sau să folosiți un ulei care să aibă consistență mai vâscoasă, nu foarte lichidă.

Citește mai departe

Giveaway – Paula’s Choice RESIST Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA

weekly Paula's ChoiceÎn februarie s-au împlinit 2 ani de când scriu pe blog și mi-am dorit să organizez un giveaway, dar până când am reușit sa am timpul necesar era luna martie. Acum, pe ultima sută de metri, doresc să organizez un giveaway de la Iepuraș 🙂 M-aș bucura să îl ofer unei persoane care are nevoie de el, alegerea o voi face în funcție de răspunsul la întrebările de mai jos.

Vă puteți înscrie la giveaway pănă luni, 30 aprilie, ora 17:00.

Condiții de participare:

1. Like paginii de Facebook și share acestui articol.
2. Răspundeți în comentarii la întrebările: ‘ De ce vă doriți produsul oferit?’, ‘ Care este regula cea mai importantă în folosirea produselor cu AHA?’

Câștigătoarea va fi anunțată pe blog și Facebook luni, 29 aprilie, seara. Cu speranța că voi primi datele căștigătoarei în cursul serii, voi expedia coletul marți pentru a fi primit înainte de sărbătoarea Paștelui.

Notă: Vă puteți înscrie o singură dată de pe un IP, înscrierile care nu respectă această condiție vor fi considerate nule. Fotografia produsului îi aparține Paulei Begoun.

Vă rog să specificați numele cu care ați dat like paginii de Facebook.

Sophyto Tocotrienol Organic Antirid Super Concentrat – Review

Sophyto-Tocotrienol-antirid-super-concentrat-pentru-tenIngrediente: *prunus armeniaca (apricot) seed oil, *punica grantum (pomegranate) seed oil, *rubus idaeus (raspberry) seed oil, *vaccinium oxycoccos (cranberry) seed oil, *rosa canina (rosehip) seed oil, tocopherol, ubiquinone (Coenzyme Q10), rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract – *Organic, 99%

Sophyto Tocotrienol este compus din uleiuri vegetale benefice tenului, cu proprietăți în special antioxidante. În plus conține vitamina E (antioxidant) și o concentrație mică de Coenzima Q 10. Extractul de rozmarin are potențial iritant, dar concentrația prezentă în acest produs este inofensivă, dacă totuși există probleme la utilizarea produsului aș spune că se pot datora uleiului de zmeură (raspberry) care în rare cazuri nu este tolerat. Bineînțeles era mai bine dacă nu conținea extractul respectiv.

Este potrivit tenului normal, puțin uscat sau mixt, mai puțin pentru zonele de ten gras. Se absoarbe ușor în piele, iar mirosul fructat datorat uleiurilor persistă câteva minute după aplicare. Vă recomand să îl folosiți seara, după sau înainte de crema hidratantă, în funcție de preferințe. Dimineața poate fi aplicat înainte de protecția solară, doar de persoanele cu ten uscat.

Citește mai departe

Construirea rutinei de îngrijire a tenului

Nu există o regulă general valabilă când e vorba de rutina zilnică de îngrijire a tenului, dar există câțiva pași simpli pentru a construi corect o rutină.

După cum bine știți, rutina de îngrijire diferă de la persoană la persoană, vă prezint mai jos un exemplu de rutină, cea mai complexă posibil:

Dimineața:

1. Produs de curățare solubil în apă (cleanser)
2. Toner
3. Produs tratament (dacă este cazul)
4. Hidratare (sub formă de ser poate fi aplicată pe orice tip de ten sau cremă în cazul în care aveți ten uscat; nu este necesară tenului gras sau pe zonele de ten unde există exces de sebum)
5. Protecție solară (în cazul în care aveți tenul normal, mixt sau gras acest produs, dacă este formulat corespunzător va asigura hidratarea necesară tenului).
6. Fond de ten (dacă folosiți)

Seara:

1. Demachiant (dacă ați folosit fond de ten)
2. Cleanser (indiferent dacă ați folosit machiaj sau nu)
3. Toner
4. Exfoliant chimic (majoritatea tipurilor de ten pot beneficia de aplicarea exfolianților, în funcție de nevoile tenului)
5. Produs tratament (dacă este cazul)
6. Hidratare
7. Ser

Rutina de mai sus este completă și complexă. Produsele tratament aplicate seara pot fi aplicate alternativ sau chiar concomintent. De exemplu, dacă aveți acnee puteți aplica dimineața acid salicilic pe post de exfoliant și seara benzoyl peroxide cu rol de antibacterian și adapalene (Differin) cu rol de retinoid.

Citește mai departe

BB Cream, CC Cream, DD Cream

Se pare că produsul inițial BB Cream este atât de popular încât industria cosmetică continuă să prezinte produse, pe același stil, bineînțeles campaniile de marketing fiind mereu îmbunătățite.

Despre BB Cream am scris anterior aici, vreau doar să fac câteva mențiuni:

BB Cream-ul asiatic este total diferit de variantele producătorilor europeni și americani. În Asia BB Cream conține în general concentrații mari de titanium dioxide și zinc oxide  pentru a asigura protecție solară cât mai ridicată și conțin ingrediente inhibitoare de melanină pentru păstrarea tenului cât mai deschis la culoare. Sunt de asemenea mult mai consistente ca textură decât variantele europene.

CC Cream

Primii producători de CC cream au folosit inițialele ca o prescurtare pentru Color Control, iar produsul a apărut în Asia (Singapore, Japonia și Korea). Bineînțeles europenii și americanii nu puteau rata ocazia de a produce variantele lor de CC Cream, primul fiind Chanel cu produsul Correcting Combo Cream. În campaniile de marketing se afirmă că produsele CC Cream oferă acoperire mai mare și textură mai lejeră decât BB Cream. Bineînțeles, rezultatele în ameliorarea petelor sunt garantate de la prima aplicare (de către producători). Există produse de acest tip care promit rezolvarea a peste 12 probleme ale tenului, de la îmbătrânire până la cuperoză. În general produsul este prezentat ca primer, pudră, fond de ten, cremă hidratantă, protecție solară, cremă depigmentantă, iluminator, cremă anti aging, șamd, calități regăsite în același produs.

Personal cred că BB Cream și CC Cream nu sunt  altceva decât  termeni de marketing, de fapt sunt vechiul ‘Tinted Moisturizer’, reformulat și redenumit. Vă recomand să studiați lista de ingrediente când alegeți un produs cosmetic, indiferent de numele lui sau de afirmațiile producătorului. Pentru informații despre acoperirea oferită  eu prefer să consult blogg-uri de încredere cu review-uri sincere.

Citește mai departe

Întâlnire cu cititoarele în Timișoara

Sâmbătă, 27 aprilie, ora 15, organizez un workshop în Timișoara.

Programul workshop-ului:
1. Prezentarea funcționalității pielii, prezentarea rutinei zilnice de îngrijire și executarea pașilor necesari îngrijirii tenului.

2. Construirea rutinei zilnice de îngrijire pentru oricine dorește, în limita timpului disponibil.

3. Pasagera vă răspunde la întrebări.

4. Prezentarea produselor Paula’s Choice și soluțiile oferite de această gamă de produse, pentru fiecare tip de ten.

Locația workshop-ului o voi anunța ulterior pe blog.

Pentru a participa trebuie să îmi scrieți, până în 21 aprilie, un comentariu, mail sau mesaj prin formularul de contact, vムvoi contacta pentru confirmare. Nu trebuie sムfiți neapărat cititori ai blogului pentru a participa la workshop. Invit pe această cale orice persoană interesată de subiectele prezentate în program și cosmeticiene care ar dori să lucreze cu produsele Paula’s Choice.

Cei/cele care doresc să își construiascムo rutinムzilnicムde îngrijire trebuie sムvinムpregătiți cu un carnețel de notițe, ideal ar fi să nu aibă machiaj pe ten.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.