Arhiva 19 martie 2011

1
Soluţii pentru pete – Laserul şi tratamentele cu lumină (IPL)

Soluţii pentru pete – Laserul şi tratamentele cu lumină (IPL)

Zonele hiper pigmentate  profunde nu răspund prea bine la aplicarea locală de produse depigmentante sau inhibitoare de melanină. Procedurile care îndepărtează primul strat de piele cum ar fi peelingurile chimice sau nitrogenul lichid pot fi de ajutor, dar recidiva petelor este posibilă în multe cazuri, mai ales dacă ulterior peelingurilor nu se respectă o rutină corectă de îngrijire a pielii.

Ca rezultat al celor de mai sus, aparatele cu lumină intens pulsată (IPL) şi cu laser au devenit mult mai populare decât alte proceduri. Tratamentele cu IPL şi laser, deşi sunt eficiente în îndepărtarea petelor, sunt proceduri costisitoare şi pot fi uneori problematice, mai ales când nu sunt executate corect (medic nepriceput, pacientul nu respectă paşii post tratament, etc). Bineînţeles şi în aceste cazuri, dacă nu vă protejaţi în fiecare zi din an cu produse cu SPF petele vor recidiva.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.